• 12,75

    Kopaspinata

    Krokant filetaartje met een vulling van spinazie en Parmezaanse kaas, op een warme coucous salade met komkommer en tomaat

  • 24,75

    Spaghetti Parmigiano

    Vers gedraaidenspaghetti in een saus van kerstomaat en Parmezaanse kaas.

     

  • 18,75

    Eendenborst

    Gelakt met honing op een zuurkooltosti met jus van bosfruit en vanille

  • 34,75

    Ribeye (240Gram)

    Met saus beurre Café de Paris

  • 14,75

    Rendang

    Sticky bun met komkommer, chilipeper en kokos

  • 17,50

    Kabeljauwrugfilet

    Met aardappel schubbetjes op een brandade van kabeljauw, aardappel, olijf en dragon, met saus van haringkaviaar

  • 18,75

    Buikspek en gamba

    Met kreeftenroom,  haringkaviaar, chilipepertje, komkommer sesamzaad

  • 36,75

    Ossenhaas (180Gram)

    Met een rodewijn eendenlever jus. Geserveerd met Pommes Dauphine en haricots verts.