• 12,75

    Gebakken Tallegio

    Op getoaste brioche met appelcompote en truffelhoning

  • 15,25

    Gegrilde Brioche

    Met mossel, peperspek, dilleschuim en langoustinestaartje

  • 12,75

    Agnolotti Pasta

    Met vulling van Pata Negra, ricotta en Parmezaanse kaas in saus van ossenstaart en tomaat

    (ook vegetarisch mogelijk)

  • 12,75

    Room Risotto

    Met krokant gebakken kalfzwezerik met sticky glacé

  • 18,75

    Eendenlever

    Appel, Suikerbrood, ahornsiroop

  • 15,50

    Coquille

    Met Pata Negra, daslookolie en pastinaak

  • 16,50

    Tataki van kalf

    Op een crème van sardientjes met ingelegd mosterdzaad en rode ui

  • 11,75

    Pasteitje bospaddestoelen

    Met een vulling van bospaddenstoelen en lente-ui met een schuim van gerookte bouillon

     

  • 9,75

    Pompoencrème

    Met chilipeper, geitenkaas, lente-ui, taugé en pijnboompitjes