• 11,25

    Strudel pulled jackfruit

    Strudel pulled jackfruit met savooiekool, beukenzwam en lente-ui afgemaakt met kerrie cocos
  • 14,75

    Ossenhaas medaillon

    Ossenhaas medaillon met gebakken eendenlever en jus van rode wijn
  • 11,75

    Shortribs op oosterse wijze

    Shortribs op oosterse wijze met krokante salade, komkommer, sesam en koriander
  • 10,25

    Saffraan linguinni

    Saffraan linguinni met crème van doperwt, mint en mozzarella
  • 12,75

    Waterzooi van Pieterman filet

    Waterzooi van Pieterman filet met zoetwater gamba, drie kleuren peen en nieuwe aardappelen
  • 11,75

    Buikspek, gamba en coquille

    Buikspek, gamba en coquille met een glace van kreeft op een rosti met savooiekool salade
  • 12,75

    Lam – rack

    Lam - rack met komijn op een tartelette van linzen en een jus van honing knoflook