• 15,75

    Botervis Carpaccio

    Met caponata van kappertjes, tomaat en olijf, afgemaakt met pecoriono, komkommer, chilipepertje en oerbrood met zoute boter

  • 15,75

    Carpaccio

    Met truffelmayonaise, rucola, olijf, gedroogde tomaat en pijnboompitjes afgemaakt met Parmezaanse kaas en eendenlever krullen

  • 14,75

    Steak Tartaar van Watermeloen

    Met feta en 63 graden eidooier, flatbread met knoflookpeterselie

     

  • 16,75

    Gerookte Paling

    Op rösti, crème van spek en schuim van gerookte paling

  • 15,75

    Kalfslende

    Gebraden geserveerd met oestermayonaise, maggiplant, kappertjes en eendenlever

  • 14,50

    Tataki van Ossenhaas

    Poke bowl met wakamee salade, komkommer, chilipeper, sojaboon en sesamdressing

  • 11,75

    Beignets van Kip

    met sticky sesam glace op boterbonen met lente-ui en romige burrataflakes